Gå til hovedindholdet
Repræsentation i Danmark
Nyhedsartikel11. november 2022Repræsentationen i Danmark1 min læsetid

Ahlsells erhvervelse af enekontrol med Sanistål godkendt

Kommissionen har i henhold til EU's fusionsforordning godkendt, at Ahlsell Danmark ApS ("Ahlsell') erhverver enekontrol over Sanistål A/S.

Approved

Sanistål tilbyder et bredt sortiment af produkter til bl.a. VVS, varme, ventilation, klimaanlæg samt værktøj og forsyninger til industri- og byggebrug i Danmark og Baltikum. Ahlsell er forhandler og distributør, primært af installationsprodukter samt værktøj og forsyninger til professionelle kunder i Norden. Det kontrolleres af CVC Capital Partners SICAV-FIS S.A. ("CVC") i Luxembourg. CVC er en global investeringsforvalter med fokus på private equity, sekundærmarkeder og kredit. Efter en delvis henvisning af transaktionen til den danske konkurrencemyndighed i henhold til fusionsforordningens artikel 4, stk. 4, i relation til de danske markeder den 14. oktober 2022, var

Kommissionens undersøgelse begrænset til Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, eksklusive de danske markeder.

Kommissionen konkluderede, at den påtænkte erhvervelse ikke ville give anledning til konkurrenceproblemer i betragtning af de begrænsede horisontale overlapninger og de vertikale forbindelser mellem selskabernes aktiviteter.

Transaktionen blev undersøgt efter den forenklede fusionskontrolprocedure.

Læs mere om sagen på Kommissionens hjemmeside

Detaljer

Publikationsdato
11. november 2022
Forfatter
Repræsentationen i Danmark