Gå til hovedindholdet
Repræsentation i Danmark
Nyhedsartikel3. februar 2017Repræsentationen i Danmark1 min læsetid

Borgerdialog med Valdis Dombrovskis & Margrethe Vestager den 3. februar

Det var to af sværvægtere fra Europa-Kommissionen, Valdis Dombrovskis, næstformand med ansvar for økonomi, og Margrethe Vestager, konkurrencekommissær, der sammen stillede op til borgerdialog i København.

cd-dombrovskis-vestager.jpg

Bliv del af debatten

cd-vestager-dombrovskis-200x200.jpg

Det var de store emner i EU, der var på dagsordenen. Dombrovskis og Vestager præsenterede deres mærkesager, og alle kunne benytte lejligheden til at spørge ind til det EU-emne, de ville. Spørgsmål for eksempel om, hvad EU gør for at fremme væksten i Europa. Hvordan står det til med euroen lige nu? Hvilke søgsmål er i gang for tiden for at opnå fair markeds-konkurrence? Og spørgsmål om sidste nyt i EU’s konkurrencepolitik, om kampen mod skattely eller Femern Bælt-forbindelsen eller spørgsmål til flygtningestrømmene, grænsekontrol, energi- og klimapolitik, Danmarks rolle i Europol, Storbritanniens farvel til EU eller et helt andre EU-emner.
Det blev en spændende formiddag med stof til eftertanke...

Nynne Bjerre Christensen, journalist og vært på DR2-programmet Deadline, var ordstyrer og sørgte for at holde gang i debatten med lettiske Dombrovskis og danske Vestager.

Sted
Den Sorte Diamant
Søren Kierkegaards Plads 1
1221 København K

Tidspunkt
Fredag den 3. februar 2017 kl. 10:30-12:00

Event description in English

Detaljer

Publikationsdato
3. februar 2017
Forfatter
Repræsentationen i Danmark