Gå til hovedindholdet
Repræsentation i Danmark
Nyhedsartikel30. juni 20211 min læsetid

EU's landdistrikter i fremtiden

Onsdag den 30. juni 2021 vedtog Kommissionen en meddelelse om den langsigtede vision for landdistrikter som en del af demokrati- og demografi-prioriteten...

Landbrug

Baggrund:

Den langsigtede vision for landdistrikter vil indeholde klare forbindelser til rapporten om konsekvenserne af demografiske forandringer og grønbogen om aldring. Med den langsigtede vision skabes der også forbindelser til andre relevante aspekter for landdistrikternes fremtid, herunder gennemførelsen af den europæiske grønne pagt og konferencen om Europas fremtid.

Målet med den langsigtede vision for landdistrikter er at skabe et nyt momentum for landdistrikter ved at sætte EU’s beslutningstagende fokus på disse regioner, så de kan hjælpes med håndteringen af deres særlige langsigtede udfordringer.

Med visionen vil man fremme en integreret, bæredygtig og modstandsdygtig udvikling af landdistrikter, som tager højde for samtlige dimensioner og sektorer, så man kan udleve det fulde potentiale i disse regioner og gøre dem dynamiske og tiltrækkende for unge, virksomheder og innovative iværksættere.

Detaljer

Publikationsdato
30. juni 2021