Gå til hovedindholdet
Repræsentation i Danmark
Nyhedsartikel28. marts 2023Repræsentationen i Danmark

Karrieredag i Europa-Huset

Den 28. marts 2023, kl. 14.00-18.00 afholdte Repræsentationen karrieredag i Europa-Huset med deltagelse af Europa-Kommissionen, EPSO (ansættelsesmyndigheden), Det Europæiske Miljøagentur og Europa-Parlamentet

Job

Gik du glib af  EU-karrieredagen den 28. marts ? Så kan du nu se videoen med vores hovedtaler Koen Hendrix fra EPSO i denne video fortælle om EU's forskellige karrieremuligheder:

 

Mere om dagen:

Det er med glæde, at vi kan præsentere dette meget efterspurgte EU-karrierearrangement med deltagelse af EPSO (EU's ansættelsesmyndighed),  Europa-Kommissionen, Europa-Parlamentet og Det Europæiske Miljøagentur.

Tid og sted: 28. marts 2023, kl 14-18 i Europa-Huset, Gothersgade 115.

Arrangementet henvender sig til nyuddannede og studerende på de afsluttende semestre, men andre interesserede er naturligvis velkomne. Det foregår på dansk og engelsk.

EU har hele tiden spændende jobmuligheder i samtlige EU-medlemslande. Stillingerne i EU omfatter forskere, miljøteknikere, HR-eksperter, skolelærere, sprogspecialister, sociologer, landbrugskandidater, bioteknikere, kommunikationsspecialister, IT-eksperter, geologer, politologer -  blot for at nævne nogle få profiler.

Vi vil sammen med et ekspertpanel oplyse om de forskellige kontraktansættelser. Efter oplæggene vil der være EU-kolleger til stede for at svare på jeres spørgsmål og tilbyde konkrete råd og vejledning til, hvordan du kommer i gang.

Da vi er så heldige at have Miljøagenturet placeret i Danmark, deltager de naturligvis med nærmere oplysninger om stillinger inden for miljø, klima, og energi.

Program

14.00-14.30: Velkomst og networking

14.30-15.15: EU Careers - Job possibilities: Trainee, Contract Agent, Temporary Agent and intro to the new simplified competition model, by Koen Hendrix, EPSO

15.15-15.45: Testimonials fra medarbejdere i Europa-Kommissionen, Det Europæiske Miljøagentur og Europa-Parlamentet.

15:45-18.00: Mulighed for "fri snak" om gode råd og for networking med deltagelse af rekrutteringseksperter og EU-medarbejdere.

 

Arrangementet henvender sig primært til nyuddannede og studerende på de sidste semestre, men andre interesserede er naturligvis velkomne. Det foregår på dansk og engelsk.

Tilmelding er nødvendig, og deltagere bedes medbringe ID, som vises indgangen til Europa-Huset.

Der vil være kaffe og kage under hele arrangementet og afslutningsvis en forfriskning.

Detaljer

Publikationsdato
28. marts 2023
Forfatter
Repræsentationen i Danmark