Gå til hovedindholdet
Repræsentation i Danmark
Nyhedsartikel14. marts 2019Repræsentationen i Danmark1 min læsetid

Mariya Gabriel i København

Kommissæren med ansvar for den digitale økonomi og det digitale samfund, kommer torsdag den 14. marts 2019 til København for bl.a. at deltage i det digitale topmøde 2019.

Kommissær Gabriel overrækker WiFi4EU-vouchers
Mariya Gabriel på det digitale topmøde

Hun vil også møde pressen sammen med erhvervsminister Rasmus Jarlov, og hun vil diskutere forskellige emner vedrørende det digitale indre marked, såsom kunstig intelligens og data-etik, vigtigheden af at fremme digitale færdigheder og uddannelse og den frie bevægelighed af data i EU.

Kommissær Gabriel vil også mødes med Hillerøds borgmester Kirsten Jensen og Fredensborgs borgmester Thomas Lykke Pedersen for at overrække to WiFi4EU-vouchers. Hillerød og Fredensborg er to af de 2800 kommuner i EU, der for nylig blev udvalgt til at modtage en WiFi4EU-voucher til en værdi af 15 000 euro (ca. 112 000 kr.). WiFi4EU kan anvendes til at oprette wi-fi-hotspots i offentlige rum, såsom rådhuse, biblioteker, museer, parker, pladser og andre steder af offentlig interesse.

Underbesøget underskriver hun også #Saferinternet4EU ambassadørdokumentet sammen med Bongki Engel, Legos Global Senior Director for Government & Public Affairs.

Mariya Gabriel og Rasmus Jarlov

Detaljer

Publikationsdato
14. marts 2019
Forfatter
Repræsentationen i Danmark