Gå til hovedindholdet
Repræsentation i Danmark
Nyhedsartikel23. januar 2018Repræsentationen i Danmark1 min læsetid

Økonomisk Verdensforums møde 2018

Det årlige møde i Det Verdensøkonomiske Forum den 23.-26. januar i Davos er en vigtig international begivenhed, som skal være med til at ”forbedre verdenstilstanden” (forummets motto). Forummet er en vigtig begivenhed, hvor Kommissionen kan...

davos-istock-thinkstock-web.jpg

Kommissionsformand Jean-Claude Juncker deltager i år og holder torsdag tale til World Economic Forums plenarsamling, mødes med bl.a. Bill Gates, medformand for Bill and Melinda Gates Foundation samt med Israels premierminister Benjamin Netanyahu.

Fra Kommissionen deltager også Maroš Šefčovič, Jyrki Katainen, Cecilia Malmström, Pierre Moscovici og Carlos Moedas, hvor de bl.a. har div. bilaterale møder.

Baggrund

Det første Økonomiske Verdensforum blev afholdt i januar 1971, da en gruppe europæiske virksomhedsledere mødtes under Europa-Kommissionens og de europæiske industrisammenslutningers auspicier. Klaus Schwab, daværende professor i erhvervspolitik ved Geneves universitet, stod i spidsen for forummet, som blev afholdt i Davos i Schweiz.

Det Økonomiske Verdensforum er en uafhængig international organisation, hvis mål er at skabe forbedringer i verden ved at samle ledere inden for erhvervsliv, politik, den akademiske verden mv. om udformningen af nye dagsordener globalt, regionalt og i virksomhederne.

Detaljer

Publikationsdato
23. januar 2018
Forfatter
Repræsentationen i Danmark