Gå til hovedindholdet
Repræsentation i Danmark
Nyhedsartikel15. november 2017Repræsentationen i Danmark1 min læsetid

Statusrapport om migration...

Kommissionen har fremlagt en statusrapport over den udvikling, der er sket med den europæiske dagsorden for migration. Rapporten samler alle dagsordenens dele og fokuserer på de fremskridt, der er sket siden september, og kortlægger de områder, hvor...

lampedusa1-web.jpg

Baggrund:

I september 2017 gjorde Europa-Kommissionen status over den europæiske dagsorden for migration fra 2015 og gjorde rede for de næste skridt i retning af en stærkere, mere fair og effektiv EU-politik for migration og asyl. På EU-topmødet i oktober 2017 blev resultaterne på alle områder taget ad notam, og der blev opfordret til, at dette arbejde skulle konsolideres. For at gå videre med indsatsen har Kommissionen påtaget sig med jævne mellemrum at aflægge en konsolderet rapport om fremskridtet, som dækker alle aspekter af den europæiske dagsorden for migration.

Den europæiske dagsorden for migration, der blev vedtaget i 2015, skabte en ramme for bedre migationsstyring i alle enkeltdele. Den har formet EU's reaktion på krisesituationen og givet et stærkt grundlag for de strukturændringer, der er behov for i vores migrations- og asylcentre.

Detaljer

Publikationsdato
15. november 2017
Forfatter
Repræsentationen i Danmark