Gå til hovedindholdet
Repræsentation i Danmark
Nyhedsartikel14. november 2018Repræsentationen i Danmark

Afgørende fremskridt i brexitforhandlingerne...

Europa-Kommissionen henstiller til Det Europæiske Råd, at det skal konkludere, at der er gjort afgørende fremskridt i brexitforhandlingerne (artikel 50)Kommissionens og Det Forenede Kongeriges forhandlere nåede onsdag den 15. november til enighed om...

Det med Brexit...

Denne aftale markerer et afgørende øjeblik i forhandlingerne. Europa-Kommissionen henstiller derfor til Det Europæiske Råd, at det skal konkludere, at der er gjort afgørende fremskridt i forhandlingerne om Det Forenede Kongerige velordnede udtræden af Den Europæiske Union (i medfør af artikel 50), sådan at forhandlingerne om udtrædelsesaftalen kan afsluttes, og det næste skridt i processen kan indledes. Forhandlerne er også nået til enighed om hovedtrækkene i den politiske erklæring om det fremtidige forhold mellem EU og Det Forenede Kongerige.

Udtrædelsesaftalen omfatter alle elementer af Det Forenede Kongeriges udtræden af EU: borgeres rettigheder, det økonomiske mellemværende, en overgangsperiode, forvaltning, protokoller om Irland, Gibraltar og Cypern samt en række andre udtrædelsesspørgsmål.

Detaljer

Publikationsdato
14. november 2018
Forfatter
Repræsentationen i Danmark