Gå til hovedindholdet
Repræsentation i Danmark
Nyhedsartikel9. februar 2017Repræsentationen i Danmark1 min læsetid

Borgerdialog om arbejdsmarkedet med Thyssen den. 9. februar

Velfærd og balance - hvad vil DU spørge om?Nu har du en unik mulighed for at komme i direkte dialog med EU's social- og beskæftigelseskommissær Marianne Thyssen.

cd_thyssen-200x200.jpg

Mød Marianne Thyssen, social-og beskæftigelseskommissær, som stiller op til borgerdialog i København, åben for alle. Thyssen har fokus på de sociale forhold på arbejdsmarkedet, beskæftigelse, inklusion og velfærd. Kort sagt: emner, der berører den enkelte og samtidig har stor betydning for, hvordan vores samfund fungerer.

Kom og bliv del af debatten

Til borgerdialogmødet er mikrofonerne klar til publikum. Du kan benytte lejligheden til at spørge ind til det EU-emne, der optager dig.

Vær med, og spørg for eksempel om, hvad EU gør for at fremme beskæftigelsen i Europa. Gør EU egentlig noget for at bekæmpe fattigdom og ungdomsarbejdsløshed? Hvordan får vi mere sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen? Er der plads til de ældre på arbejdsmarkedet? Hvor omfattende er velfærdsturisme, og hvorfor skal vi overhovedet dele dansk velfærd med andre? Hvad med efteruddannelse og omskoling? Og kan Danmark bevare den danske model? Det er bare om at møde op og udveksle synspunkter. Det bliver en spændende formiddag med stof til eftertanke, som du ikke må gå glip af.

På engelsk – og på dansk
Nynne Bjerre Christensen, journalist og vært på DR2-programmet Deadline, er ordstyrer og sørger for at holde gang i debatten med belgiske Marianne Thyssen. Arrangementet foregår på engelsk, men du kan stille spørgs-mål på dansk.

Netværk og lidt godt til ganen
Efter borgerdialogen har du chancen for at netværke med andre borgere og EU-ansatte over en forfriskning. Meld dig til allerede i dag - vi glæder os til at se dig.

Sted
Arbejdermuseet, Festsalen
Rømersgade 22
1362 København K

Tidspunkt
Torsdag d. 9. februar 2017 kl. 10:30 til 12:00

Tilmeldingsfrist
Torsdag d. 9. februar 2017 ​ kl. 09:30

Event description in English

Detaljer

Publikationsdato
9. februar 2017
Forfatter
Repræsentationen i Danmark