Gå til hovedindholdet
Repræsentation i Danmark
Nyhedsartikel26. september 2017Repræsentationen i Danmark

Europas sprog folder sig ud på Dokk1 i Aarhus tirsdag den 26. september

Den 26. september er det EUROPÆISK SPROGDAG. Den dag vil Dokk1 summe af mange sprog. Der vil være SPROGCAFÉ midt på dagen, hvor du kan komme ind fra gaden og få en mini-introduktion til mange forskellige europæiske sprog.

edl-web.jpg

Du kan opleve portugisisk, grønlandsk, estisk, rumænsk, lettisk og tjekkisk m.fl. og selvfølgelig også hilse på gamle kendinge som tysk og fransk. Der er flere runder, så kom bare ind på til Dokk1, også selv om du ikke kan være med fra begyndelsen.

Før og efter sprogcaféen kan du opleve HOMERS ODYSSEEN PÅ 27 FORSKELLIGE SPROG. Homers Odysseen er en af de største klassikere i europæisk litteratur. Vi præsenterer 27 forskellige oversættelser af dette episke digt på Torvet

Om eftermiddagen vil Sébastien Doubinsky fra Aarhus Universitet holde foredrag om Odysseen og fortælle om, hvad dette fabulerende værk kan give os i dag. Alle er velkomne, bare kig forbi. Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål.

Det er Europa-Kommissionens Repræsentation i Danmark, der i samarbejde med Det Europæiske Center for Moderne Sprog, Kontaktpunkt Danmark, byder velkommen til sprogdagen. Alle er meget velkomne og deltagelse er gratis.

Program:

  • Bogudstilling hele dagen på Torvet:
    27 forskellige sprogudgaver af Homers Odysseen

  • Sprogcafé kl. 11-13 på Torvet:
    Frivillige fra hele Europa giver korte introduktioner til deres modersmål

  • "Odysseen - en rejse i Europa" kl. 14-15 i Lille sal:
    Foredrag ved Sébastien Doubinsky, lektor i fransk ved Aarhus Universitet

Hvis du har lyst til at prøve din viden om europæiske sprog af, så test dig selv i vores sprogquiz - Klik her...
Der bliver trukket lod blandt deltagerne ved udgangen af september måned. De 10 heldige vindere får en goodiebag fra Europa-Kommissionen.

edl_poster_mellem.jpg

Detaljer

Publikationsdato
26. september 2017
Forfatter
Repræsentationen i Danmark