Gå til hovedindholdet
Repræsentation i Danmark
Nyhedsartikel12. december 2019Repræsentationen i Danmark1 min læsetid

Kommissæren for beskæftigelse og sociale rettigheder i København

Torsdag den 12. december er Nicolas Schmit - Kommissær for beskæftigelse og sociale rettigheder - i København for bl.a. at mødes med beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard...

Nicolas Schmit

Han indleder sit besøg med at besøge en socialt innovativ virksomhed, Specialisterne, hvor han vil deltage i en diskussion, om hvordan man gør det europæiske arbejdsmarked mere inklusivt.

Han vil dernæst mødes med en bred vifte af samarbejdspartnere, herunder repræsentanter for Folketingets Europa- og Beskæftigelsesudvalg, repræsentanter for KL, 3F, Dansk Arbejdsgiverforening og FH.

Emnerne forventes bl.a. at blive prioriteterne for den nye Kommission, mindsteløn, social dumping, forordning 883/04 og Den Europæiske Arbejdsmyndighed m.m....

Til baggrund:

Fredag den 13. December vil kommissæren have en række møder i Stockholm, herunder med Eva Nordmark, beskæftigelsesminister, Ardalan Shekarabi, minister for social sikkerhed, samt med Joakim Palme, professor ved Uppsala Universitet. Kommissæren vil også få lejlighed til at mødes med de svenske fagforeninger LO, TCO og SACO og med repræsentanter for svenske kommuner og regioner, arbejdsgiverforeninger såvel som fagforeninger.

Detaljer

Publikationsdato
12. december 2019
Forfatter
Repræsentationen i Danmark