Gå til hovedindholdet
Repræsentation i Danmark
Nyhedsartikel24. januar 2024Repræsentationen i Danmark

Konference om EU-støtte til DK-innovation

Vi holder onsdag den 24. januar 2024 sammen med DI infomøde om, hvordan danske virksomheder og interessenter får adgang til EU-finansiering, der understøtter teknologi, innovation og skalering af grønne industrier

Europas fremtid...

Overblik over muligheder for EU-finansiering til innovation i Danmarks industrisektor


EU står over for en større grøn omstilling frem mod 2030 og et mål om klimaneutralitet i 2050. EU og medlemsstaterne er i forbindelse med denne omstilling indstillet på at støtte projekter og teknologier, der kan tackle energi- og klimakrisen.

Samtidig sker der en tilpasning af vores globale værdikæder, hvor flere industrier diversificerer og regionaliserer deres drift for at fremme en robust og konkurrencedygtig europæisk grøn industri.

Et af de vigtigste håndtag, der kan skrues på for at styrke konkurrenceevnen, er adgangen til finansiering.

Derfor opfordrer vi virksomheder, innovatorer og interessenter til at deltage i vores "topmøde om grøn fremtid". Vi vil gerne drøfte, hvordan grønne innovative teknologier i Danmark kan skaleres, og vi sætter spotlight på den rolle, som EU, civilsamfundet og myndighederne i Danmark spiller, og på de danske virksomheder, som leverer en stor den af den nødvendige innovation.

Tidspunkt: 9:00-12:30
Sted: Indutriens Hus, H. C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V

Tilmelding og program

Kilder

Detaljer

Publikationsdato
24. januar 2024
Forfatter
Repræsentationen i Danmark