Gå til hovedindholdet
Repræsentation i Danmark
Nyhedsartikel24. februar 2019Repræsentationen i Danmark

Topmøde mellem EU og Den Arabiske Liga den 24.-25. februar

Kommissionsformand Jean-Claude Juncker vil sammen med formanden for Det Europæiske Råd, Donald Tusk, repræsenterer Den Europæiske Union ved det første topmøde mellem Den Europæiske Union og Den Arabiske Liga (LAS) søndag den 24. og mandag den 25...

Topmøde mellem EU og Den Arabiske Liga den 24.-25. februar

De to formænd vil blive ledsaget af Unionens højtstående repræsentant for udenrigsanliggender og sikkerhedspolitik og næstformand for Kommissionen, Federica Mogherini, og EU's kommissær med ansvar for europæisk naboskabspolitik og udvidelsesforhandlinger, Johannes Hahn.

Topmødet er en lejlighed for lederne til at diskutere en bred vifte af emner og fælles udfordringer, såsom investeringer, økonomiske forbindelser, klimaforandringer, sikkerhed samt den aktuelle politiske udvikling. Europæere og arabere har en lang og rig historie med kulturelle, økonomiske, handelsmæssige og politiske udvekslinger. En fælles fortid, geografisk nærhed og gensidig afhængighed har bidraget til at styrke samarbejdet mellem EU og Den Arabiske Liga.

Samarbejde vil også yderligere styrke den multilaterale regelbaserede verdensorden.

Kommissionsformand Jean-Claude Juncker og premierminister Theresa May mødes i forbindelse med topmødet mandag den 25. februar kl 12:15...!

Detaljer

Publikationsdato
24. februar 2019
Forfatter
Repræsentationen i Danmark